Webinars sportclubs

Beste bestuurders van verenigingen in Gemeente De Fryske Marren, speciaal voor jullie organiseren wij  drie webinars die georganiseerd worden vanuit het Sportakkoord speciaal voor sportclubs. De webinars zijn voor jullie allemaal gratis toegankelijk en per vereniging kunnen meerdere mensen deelnemen. Aanmelden kan tot een week voor de start van de webinar, echter vol = vol.

Financieel gezond de crisis door

Gastspreker Peter van Baak (eigenaar SponsorVisie en medeoprichter van AdsToSport) bespreekt hoe je om kunt gaan met de financiële gevolgen van de corona-uitbraak voor jouw vereniging. Van welke regelingen kan je gebruik maken en welke kansen zijn er om het financiële gat te dichten? Deze webinar is op 25 januari van 19:00 uur tot 20:30 uur. 
Succesvol vrijwilligers werven en behouden (tips en trucs)
Vrijwilligers houden de club draaiende. Voldoende gemotiveerde vrijwilligers beschikbaar hebben is dan ook van essentieel belang voor elke vereniging, maar kan tegelijkertijd best een uitdaging zijn. Een goed doordacht vrijwilligersbeleid is daarom belangrijk. In deze webinar krijgen de deelnemers handige tips en trucs om hier zelf mee aan de slag te gaan. Deze webinar is op 15 februari van 19:30 uur tot 21:00 uur.

Grensoverschrijdend gedrag

Een groot deel van de Nederlanders – bijna 75 procent – krijgt ooit te maken met ongewenst of grensoverschrijdend gedrag. Denk hierbij aan agressie, seksuele intimidatie en ander grensoverschrijdend gedrag. In deze sessie benadrukken we het belang van het creëren van een sociaal en veilig sportklimaat. Deze webinar is op 29 maart van 19:00 uur tot 20:30 uur.