Activiteiten voorjaarsvakantie

In de voorjaarsvakantie van 22 tot en met 26 februari zitten we zeker niet stil en breiden we onze sportactiviteiten voor kinderen van de basisschool uit tot Lemmer, Balk en Joure. We hebben een leuk programma voor jullie bedacht met voor ieder wat wils. Je kunt je opgeven voor de activiteit die je graag wilt meedoen, voor enkele activiteiten of voor alle activiteiten. Kids Bootcamp, Pijl en Boog Schieten, Ball Games en Jumping Fitness Kids. 

Ochtendactiviteiten voor kinderen tot en met 12 jaar
De activiteiten zijn voor kinderen tot en met 12 jaar en vinden buiten plaats. Vergeet dus niet om warme kleding en buitenschoenen aan te trekken. Op maandag zijn alle activiteiten in Lemmer bij De Hege Fonnen, Betelgeuze 2, 8531 MV Lemmer. Op woensdag rijden we door naar Balk bij Sporthal de Trime, Herman Gorterstraat 5, 8561 BR Balk. Op vrijdag sluiten we af in Joure op het terrein van Swimfun, Sewei 3, 8501 SP Joure. De activiteiten zijn allemaal gratis. 

Middagactiviteiten voor alle leeftijden
In de middag hebben we ook diverse activiteiten op dinsdag tot en met donderdag. Zo is er op dinsdag en donderdag freerunning en op woensdag bootcamp. Deze middagactiviteiten vinden plaats op het strand van Lemmer. Leeftijden en tijden staan hieronder opgenomen in de reserveringsmodule. Ook deze activiteiten zijn allemaal gratis.

Opgeven = verplicht!  

Meld je hieronder aan of via deze link